عصر قم

آخرين مطالب

یکی از دلایل شایعِ درد قفسه سینه اقتصادی

یکی از دلایل شایعِ درد قفسه سینه
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا /کاملا طبیعی است که درد قفسه سینه باعث نگرانی در مورد حمله قلبی شود و تجربه‌ی مجموعه‌ای از علائم و ناراحتی‌ها می‌تواند ترسناک باشد.
با این حال، افزایش ضربان قلب و تپش‌های نامنظم لزوما به معنای مشکل قلبی نیست.
به گزارش ایسنا به نقل از وب‌سایت تخصصیِ کلینیک کلیولند، دکتر «لئوپولد پوزوئلو»، متخصص سلامت رفتاری در این باره می‌گوید: درد قفسه سینه ناشی از اضطراب معمولا شدید و لحظه‌ای است درحالی‌که درد قلبی اغلب به‌صورت یک بار سنگین و طاقت‌فرسا توصیف می‌شود.
همچنین درد ناشی از حمله قلبی معمولا تا بازو، شانه و حتی فک گسترش می‌یابد.
وقتی بدن وارد حالت جنگ و گریز می‌شود، هجوم هورمون‌ها ممکن است باعث تیر کشیدن قفسه سینه شود.
دکتر پوزوئلو توضیح می‌دهد: بدن انسان هوشمند است و متوجه فشار عاطفی می‌شود. زمانی که اضطراب باعث درد قفسه سینه می‌شود، میان قلب، مغز و بدن تعامل رخ می‌دهد.
زمانی که بیش از حد مضطرب‌ هستید، مغز شما به بخش‌های مختلف بدن پیام می‌فرستد. گاهی این علائم مانند تعریق کف دست یا افزایش سرعت تنفس خفیف هستند اما در برخی موارد ممکن است موجب درد قفسه سینه شود. این وضعیت احتمالا نگران‌کننده به نظر می‌آید، اما شایع‌تر از آن است که فکر می‌کنید و افراد بسیاری آن را احساس می‌کنند.
زمانی که اضطراب را در ناحیه قفسه سینه احساس می‌کنید، چندین فرایند هم‌زمان در بدن رخ می‌دهد. در این شرایط هورمون‌های آدرنالین و کورتیزول در خون آزاد می‌شوند که به افزایش ضربان قلب و تند شدن تنفس می‌انجامد.
این افزایش ناگهانی انرژی، فشار زیادی به عضلات وارد می‌کند و ممکن است موجب گرفتگی عضلات قفسه سینه شود. به گفته دکتر پوزوئلو، دردی که در ناحیه قفسه سینه احساس می‌کنید، ناشی از فعالیت شدید عضلات بین دنده‌ای است. افزون بر این، اضطراب ممکن است موجب تپش قلب شود که خود عاملی برای افزایش نگرانی و تشدید درد است.
گفتنی است که درد قفسه سینه ناشی از اضطراب، تنها در لحظات پرتنش رخ نمی‌دهد و گاهی ممکن است آن را به‌طور ناگهانی احساس کنید حتی زمانی که در ظاهر هیچ نشانه‌ای از اضطراب ندارید.
دکتر پوزوئلو تاکید می‌کند: ممکن است فرد، اضطراب را در سطح خودآگاه احساس نکند اما بدن از آن متاثر باشد. درد ناگهانی قفسه سینه در واقع نشانه این است که بدن شما در حال پردازش فشاری است که ممکن است خودتان، متوجه‌ آن نباشید.
این درد معمولا به‌شکل دردی شدید و ناگهانی در ناحیه قفسه سینه ظاهر می‌شود و ممکن است به‌ تدریج کاهش یابد اما تا مدتی در مرکز قفسه سینه باقی بماند. علائم همراه با این نوع درد ممکن است شامل تنگی نفس، تپش قلب، سرگیجه، ناراحتی معده، تعریق یا افزایش دمای بدن، مشکل در تمرکز و گزگز در انگشتان دست باشد.
دکتر پوزوئلو می‌گوید درد قفسه سینه ناشی از اضطراب متغیر است و ممکن است از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشد. اگرچه این درد در نهایت به‌خودی‌خود برطرف می‌شود اما در لحظه ممکن است نگران‌کننده به نظر برسد. با این حال، اگر اولین بار است که چنین دردی را احساس می‌کنید، بهتر است برای اطمینان از اینکه منشا آن قلبی نیست با پزشک مشورت کنید.
برای کاهش درد قفسه سینه ناشی از اضطراب، می‌توان این اقدامات را انجام داد:
به نوشته ایندیپندنت، اگر دردی ناگهانی احساس کردید به محیطی آرام بروید. اگر در حال رانندگی هستید، در جای مناسبی توقف کنید. اگر در خانه یا محل کار هستید، به یک مکان آرام، ترجیحا در فضای باز بروید.
همچنین ذهنتان را متمرکز کنید زیرا وحشت‌زدگی، شدت درد را افزایش می‌دهد. به اطرافتان توجه کنید و ببینید چه چیزی در اطرافتان قرار دارد، چه صداهایی می‌شنوید و چه احساسی دارید. این کار به کاهش اضطراب کمک می‌کند. با مدیریت اضطراب و شناخت بهتر علائم، می‌توان این نوع درد را کنترل کرد.
نفس عمیق بکشید. تمرینات تنفسی روشی ساده و موثر برای بازگرداندن تمرکز به بدن در مواقع اضطراب است. هنگامی که اضطراب باعث ناآرامی می‌شود، روش‌های تنفس به آرام شدن عضلات قفسه سینه کمک می‌کنند.
چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟
هنگام درد قفسه سینه ناشی از اضطراب معمولا نیازی نیست فورا به به اورژانس مراجعه کنیم اما بهتر است این موضوع را با پزشک در میان بگذاریم. اگر اضطراب یا استرس باعث بروز این علائم فیزیکی شدید باشد، ممکن است نشانه این باشد که سلامت روانی شما بر سلامت جسمی‌تان تاثیر می‌گذارد. پزشک می‌تواند با ارزیابی درد شما ابزارهای بیشتری برای کاهش آن در اختیارتان بگذارد و اگر نیاز بود شما را به مشاور یا روانپزشک ارجاع دهد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/709913/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار رئیس و محققان مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با آیت الله جواهری

شاعرانه/ هرکه با ما بود ما را عاقبت تنها گذاشت

250 المان نوروزی در قم نصب می‌شود

مسابقه زندگی با آیه‌ها در قم؛ سوال روز هفدهم و پاسخ روز شانزدهم

رئیس اتاق بازرگانی قم: تولیدکنندگان استان مشارکت چشمگیری در امور خیریه دارند

انفجار یک منزل مسکونی به دلیل نشت گاز در پایتخت

واژگونی اتوبوس بر اثر خواب آلودگی راننده در زنجان

مجروح واقعه تروریستی تفتان به برادر شهیدش پیوست

ازدحام مسافران نوروزی عتبات در مرز مهران

422 کیلومتر خط‌کشی در راه‌های استان قم اجرا شد

پاشایی: توهین به صادقی مایه تاسف است

ادامه خشم کومان علیه ستاره لیگ عربستان

جت اختصاصی سیتی برای بازیکنش بعد از بازی با ایران

حمله رجب‌زاده به بیاتلو: دهانت را باز کن!

حسین طیبی: با افتخار پرسپولیسی هستم

تمرین استقلال با حضور مجتبی جباری مربی جدید آبی‌پوشان

کلیپ باشگاه فولاد به بهانه تولد یحیی گل‌محمدی

ناهید کیانی: در اردوها والیبال و پانتومیم بازی می‌کنیم

ناهید کیانی: از بچگی پرسپولیسی بودم

ناهید کیانی: بعد از المپیک توکیو افسردگی شدیدی گرفتم

تاکید وزیر گردشگری تاجیکستان بر توسعه همکاری‌ها با جزیره کیش

افزایش خدمات دهی پمپ بنزین های کیش با رفع نقص نازل ها و افزایش کارت های سوخت جایگاه ها

موقعیت‌های اورژانسی چهارشنبه سوری

سنگ شکن سنگ بزرگ کلیه!

استاندار قم: وصول مالیات باید با عدالت و انصاف انجام شود

تدوین برنامه چهار ساله استان قم رو به اتمام است

دریادار سیاری: این توانمندی را داریم که هرجا که لازم باشد جواب دشمن را با اقتدار بدهیم

واکنش عراقچی به تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به یمن

واکنش خبرنگار صداوسیما به خبر رهگیری پهپاد آمریکایی و اظهارنظرها در مورد ناوشکن زاگرس

اتهام‌زنی وزیر خارجه اوکراین به ایران درباره پرونده هواپیمای اوکراینی

دبیری: به معاون پارلمانی ربطی ندارد که جلوی استیضاح را بگیرد

آیت‌الله علم‌الهدی: نشاط بزرگ‌ترین سرمایه جوانی/ شکرگزاری زمینه افزایش نعمت‌ها را فراهم می‌کند

داستانک/اسب و خاک

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

سرپرست جدید اداره کل آموزش و پرورش استان قم معارفه شد

کمک 500 میلیون‌ تومانی به خانواده زندانیان قم

سقوط هواپیما در هندوراس؛ هفت نفر کشته شدند

امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور

جنگل‌های مازندران طعمه حریق شدند

آمار سخنگوی اورژانس از فوتی‌ها و مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری

آغاز بارش باران در کشور از فردا

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها و اعلام محورهای مسدود

سرپرست جدید اداره کل آموزش‌وپرورش استان قم معارفه شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «بخشی‌زاده»

تغییرات احتمالی در ترکیب تیم ملی امارات برای دیدار با ایران

ستاره فوتبال ساحلی ایران در بین برترین های آسیا

گزارش AFC از لژیونرهای فوتبال آسیا؛ طارمی تنها نماینده ایران

تغییر وزن حسن یزدانی و بازگشت کامران قاسمپور به وزن 86 کیلوگرم کشتی

اعزام ملی‌پوش دوومیدانی به مسابقات جهانی داخل سالن

هموطن کارتال بهترین مربی لیگ عربستان شد