عصر قم

آخرين مطالب

آمار نهایی تصادفات نوروزی نیمه دوم اردیبهشت اعلام می‌شود اقتصادی

آمار نهایی تصادفات نوروزی نیمه دوم اردیبهشت اعلام می‌شود
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / رئیس سازمان پزشکی قانونی با اشاره به مباحث کارشناسی و استانداردهای موجود در جمع‌آوری و تدوین آمار، گفت: آمار نهایی تصادفات نوروزی نیمه دوم اردیبهشت از سوی این سازمان اعلام خواهد شد.
عباس مسجدی روز چهارشنبه در دیدار نوروزی با سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا که در سالن جلسات حوزه ریاست سازمان پزشکی قانونی کشور برگزار شد، افزود: در تعطیلات نوروز امسال و در قالب پویش «نه به تصادفات» شاهد تلاش همه جانبه و شبانه روزی مجموعه‌های مختلف و خصوصاً پلیس راهنمایی و رانندگی بودیم تا مردم در شرایط مناسب تر و با آرامش خاطر بیشتری به سفرهای نوروزی بپردازند.
وی با قدردانی از تمام افرادی که در قالب طرح نوروزی برای آرامش خاطر مردم چه در جاده‌ها و چه برای ترک منازلشان و انجام سفرهای نوروزی تلاش کردند، افزود: در طرح نوروزی امسال مجموعه حاکمیت از جمله دولت، پلیس، صدا و سیما و سایر نهادهای مسئول برای کنترل تصادفات تلاش بسیاری کردند که البته بخش عمده‌ای از این امر نیز بر عهده خود مردم و رانندگان بود که با رعایت نکات و توصیه های ایمنی از بروز حوادث پیشگیری کنند.
مسجدی با اشاره به آمادگی پزشکی قانونی برای همکاری با مجموعه پلیس راهنمایی و رانندگی کشور تصریح کرد: سازمان پزشکی قانونی آمادگی دارد در زمینه‌های مختلف با پلیس راهنمایی و رانندگی کشور در انجام مأموریت‌ها و تحقق اهداف آن همکاری کند به همین دلیل پیشنهاد می‌شود جلسات مشترکی بین کارشناسان هر دو مجموعه در موضوعات مختلف از جمله تحلیل و تفسیر آمار تصادفات و تلفات رانندگی برگزار شود.
وی به توانمندی و تولیدات مرکز تحقیقات پزشکی قانونی نیز اشاره کرد و گفت: مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با ظرفیت علمی بالا و بدون هیچ گونه بودجه و اعتبار دولتی در سال‌های اخیر موفقیت‌های قابل توجهی کسب کرده که از آن جمله می‌توان به تولید و ساخت برخی تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز سازمان اشاره کرد.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: دستگاه‌هایی که توسط پزشکی قانونی مورد استفاده قرار می گیرد درصد خطایی نزدیک به صفر دارد؛ بنابراین هرآنچه توسط مرکز تحقیقات تولید و در سازمان پزشکی قانونی کشور استفاده می‌شود از ضریب اطمینان و استانداردهای بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به برخی تولیدات مرکز تحقیقات همچون کیت ژنتیک، دستگاه هموژنایزر، اتوسمپلر، الکل سنج تنفسی و ... افزود: مرکز تحقیقات آمادگی دارد در تأمین تجهیزاتی که در مأموریت های پلیس مورد استفاده قرار می‌گیرد، مانند الکل سنج تنفسی، با پلیس راهور همکاری کند.
بازار
در ادامه این جلسه، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا نیز با تأکید بر اینکه آمارهای دقیق و شفاف مبنای تصمیم گیری‌های درست است، گفت: با در اختیار داشتن واقعیت ها و آمار و ارقام دقیق می توان در زمینه مدیریت حوادث رانندگی تصمیمات درستی اتخاذ و بر اساس داده های واقعی تصمیم گیری کرد.
سردار سید تیمور حسینی با اشاره به افزایش 3.5 درصدی حجم سفرهای نوروزی امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزود: در برخی روزهای نوروز با حجم قابل توجهی از سفرها مواجه بودیم به نحوی که در مقایسه با همان روز در سال قبل آمار سفرها افزایش 20 درصدی را نشان می داد.
رئیس پلیس راهور با قدردانی از خدمات پزشکی قانونی در تهیه و تدوین آمارهای تلفات رانندگی خاطرنشان کرد: در نوروز امسال بین بخش های مختلف دولت، وزارت بهداشت، وزارت کشور، صدا و سیما، پلیس و .... هم افزایی خوبی در قالب پویش نه به تصادفات ایجاد شد ضمن آنکه در کنار آن کار فرهنگی و آموزشی نیز در کنترل و کاهش آمار تلفات تصادفات رانندگی بسیار تأثیرگذار است.
وی با اشاره به تمایل پلیس راهور برای استفاده از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های مرکز تحقیقات پزشکی قانونی خواستار همکاری و تعامل بیشتر با این مجموعه در زمینه تأمین برخی تجهیزات از جمله الکل سنج تنفسی و نیز انجام طرح‌های تحقیقاتی برای کنترل تصادفات شد و بر برگزاری جلسات کارشناسی مشترک تأکید کرد.
سردار حسینی با تأکید بر اینکه تلاش پلیس راهنمایی و رانندگی کنترل تصادفات و کاهش تلفات رانندگی است، اظهار امیدواری کرد که در سال 1404 شاهد کاهش هرچه بیشتر تلفات حوادث رانندگی درکشور باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/717243/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیت الله نورمفیدی:حوزه علمیه نباید مرعوب زمان وپیشرفت باشد

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

افتخارآفرینی قم با کسب نخستین مدال شمشیربازی نونهالان

انتقال متجاوز سریالی به انفرادی/ شاکی: جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد

کشف شهاب‌سنگ این‌بار در اصفهان!

افزایش آمار ازدواج؛ آمار طلاق کاهشی شد

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

سیدصالحی: بعضی از بازیکنان در حد نام استقلال هم بازی نکردند!

برترین بازیکنان هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می شود

هر سردرد چند نشانه!

قاتل پنهان؛ سی‌تی‌اسکن‌ها منجر به 100 هزار سرطان جدید می‌شوند

آکسیوس ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم را اعلام کرد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

آیین تکریم دو چهره ماندگار عرصه ستایشگری اهل‌بیت (ع) در قم برگزار شد

روزنامه‌های قم امروز شنبه 30 فروردین 1404

بازگشت ارز قاچاق به چرخه تولید در قم

نمایشگاه خودرو زمینه ساز حضور سرمایه گذاران در قم می شود / ظرفیت بالایی برای صنعت قطعه سازی داریم

انتقال 199 زندانی افغانستانی به کشورشان

دبیر شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور 8 برابر شده است!

هوای قم گرم‌تر می‌شود

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند

جیمی کاراگر: تاتنهام به سندروم تن‌هاخ دچار شده است!

سیلوا راضی است اما بارسلونا نه!

ممنوعیت استفاده از زبان روسی در فوتبال اوکراین

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

مثلث آتشین فوتبال اروپا

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

امام جمعه کیش: ارتش و سپاه در امنیت کشور نقشی بی‌بدیل دارند

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی غیرمجاز را اعلام کرد

ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

ماهواره ناهید 2 تا دو ماه آینده پرتاب می‌شود

ترجمه «زیر گنبد» استیون کینگ منتشر شد

مصدومیت 13 نفر درپی آتش سوزی یک مجتمع اقامتی در قم + جزییات حادثه