عصر قم

آخرين مطالب

نقطه ضعف بزرگ امباپه؛ گمشده در آفساید! ورزشی

نقطه ضعف بزرگ امباپه؛ گمشده در آفساید!
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /با آغاز استفاده از سیستم نیمه‌خودکار تشخیص آفساید در این فصل، بازیکنان لالیگا کمتر مرتکب این خطا شده‌اند. برای نخستین‌بار در 17 فصل اخیر، میانگین آفسایدها در هر مسابقه به کمتر از چهار مورد رسیده و تنها یک بازیکن در لیگ -کیلیان امباپه، مهاجم فرانسوی رئال مادرید- به‌طور متوسط در هر بازی یک‌بار درگیر آفساید شده است.
تا اینجای فصل، در 309 بازی برگزارشده، 1204 آفساید اعلام شده که میانگین آن 3.9 آفساید در هر مسابقه است. این آمار نسبت به فصل گذشته کاهش چشمگیری داشته؛ فصلی که میانگین آفسایدها 4.44 در هر بازی بود. این نخستین‌بار از فصل 09-2008 تاکنون است که میانگین آفسایدها به کمتر از چهار مورد در هر دیدار می‌رسد. روزگاری نه‌چندان دور در فصل‌های 10-2009 و 11-2010، داوران تنها با بالا بردن پرچم، آفساید اعلام می‌کردند و میانگین آفسایدها به ترتیب 5.89 و 5.81 بود.
کاهش آمار آفساید تنها مختص اسپانیا نیست. در سری‌ A ایتالیا نیز شاهد کمترین تعداد آفساید در فصل جاری هستیم (میانگین 3.11)، و لیگ برتر انگلیس نیز نسبت به فصل پیش کاهش محسوسی داشته (3.45). بوندس‌لیگای آلمان هم دومین میانگین پایین خود در سال‌های اخیر را تجربه می‌کند (3.60). تنها لیگ یک فرانسه از این روند نزولی پیروی نکرده است.

عصر قم

بالاتر از عدد یک
در فصل 25-2024، فقط یک بازیکن به‌طور میانگین بیش از یک‌بار در هر بازی درگیر آفساید شده: کیلیان امباپه، مهاجم فرانسوی رئال مادرید با آمار 1.34 آفساید در هر مسابقه. او فاصله قابل‌توجهی با نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده‌اش دارد؛ فابیو سیلوا، بازیکن پرتغالی لاس‌پالماس با میانگین 0.88 در هر بازی.
بازار


امباپه به‌ویژه در هفته یازدهم لالیگا مقابل بارسلونا به دفعات درگیر آفساید شد؛ در آن بازی، 8 بار در موقعیت آفساید قرار گرفت.
فصل گذشته چهار بازیکن با میانگین بیش از یک آفساید در هر بازی به کارشان پایان دادند. با این حال، هنوز با رکورد خارق‌العاده فصل 11-2010 فاصله زیادی داریم؛ فصلی که 20 بازیکن با میانگین بیش از یک آفساید بازی را به پایان رساندند.


با این‌همه، آمار فعلی امباپه (1.34) فاصله زیادی با رکورد لالیگا در سال‌های اخیر دارد. داوید ویا در فصل 11-2010 با پیراهن بارسلونا، به‌طور میانگین در هر بازی 2.33 بار در تله آفساید گرفتار شد.
امباپه در آستانه بازی حساس مقابل بارسلونا در فینال کوپادل‌ری باید به این موضوع خیلی توجه کند. تیم هانسی فلیک با خط دفاعی‌ای که به اصطلاح بالا بازی می‌کند، مهاجم حریف را با چالشی جدی روبه‌رو می‌کند و امباپه هم نیاز دارد با برطرف‌کردن این موضوع در بازی حساس فینال به مشکل برنخورد.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/721764/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نمایشگاه عکس آیت‌الله‌ طالقانی در شیراز برگزار می‌شود

جایگاه شادی در فرهنگ ایران باستان و اشعار شاعران ایرانی

شاعرانه/ در مسجد و در کعبه به دنبال خداییم

اختصاص زمین برای نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی قم

اعلام جزئیات پذیرش حوزه علمیه قم

اجرای طرح داناب در بیش از 300 مدرسه قم

عضو کمیسیون آموزش مجلس: امکان آموزش زبان دوم در دوره ابتدایی وجود ندارد

«اتوبوس قطاری» جایگزین «متروباس» شد

فروشنده مواد مخدر در محیط‌های آموزشی دخترانه به دام پلیس افتاد

زندانی که مُرد و زنده شد؛ عفو 30 ثانیه بعد از اجرای حکم اعدام

پایان عملیات عمره در آستانه آغاز اعزام زائران حج 1404

کشف 100 کیلو خاک طلا و نقره توسط پلیس راه آهن

معاون وزیر بهداشت: آمار خودآسیبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی را به صفر می‌رسانیم

پیش فروش واحدهای مسکونی جیب 19 نفر را خالی کرد

بازگشت یک بیماری مسری به ایران؛ هر بیمار 10 نفر را مبتلا می‌کند

هشت نام پشت پروژه پاک‌سازی پرسپولیس

چرا پرسپولیس به چنین حال و روزی افتاده

رسمی؛ بازگشت آرون رمزی به فوتبال به عنوان سرمربی

گل سوم بایرن مونیخ به هایدنهایم توسط گنبری

نگرانی جدید رئال؛ مچ پای ورم کرده کیلیان امباپه!‏

گواردیولا بازسازی سیتی را از دروازه شروع می‌کند

برگزاری سومین جلسه هیئت رئیسه انجمن وودبال

فصل برای سون احتمالا تمام شد!‏

گل اول بارسلونا به سلتاویگو توسط فران تورس

گل اول سلتاویگو به بارسلونا توسط بورخا ایگلسیاس

آیا بیماری آندومتریوز زنانه باعث ناباروری می‌شود؟

چرا از کمربند بعد از عمل کمر استفاده می‌شود؟

وال استریت ژورنال: ایران در مذاکرات به دنبال دریافت تضمین است

دور سوم مذاکرات شنبه هفته آینده (6 اردیبهشت) برگزار می‌شود

لحظه خروج هیات مذاکره‌کننده ایرانی از محل مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا

گفتگوها بین ایران و آمریکا چقدر زمان می‌برد؟

واکنش عراقچی پس از پایان دور دوم مذاکرات: در خصوص یکسری اهداف به تفاهم بهتری رسیدیم

مهاجرانی: وفاق ملی بدون اعتماد عمومی ممکن نیست

جلسه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا برگزار شد

بقائی: شنبه آینده مذاکرات در سطح دو مذاکره کننده ارشد ادامه می‌یابد

عراقچی: آمریکایی‌ها تاکنون هیچ بحث غیرمرتبط با موضوع هسته‌ای را مطرح نکردند

پایان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در رُم

عراقچی: تنها مانع بر سر تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی است

نمایشگاه عکس‌های کمتر دیده شده از آیت‌الله‌طالقانی در شیراز برگزار می‌شود

آیت‌الله شعبانی: رسانه‌ها با قلمی متعهد و مطالبه‌گر، پیشران توسعه استان همدان باشند

آیت‌الله عبادی: بزرگترین مسئله برای حفظ جامعه، مسئله خانواده است

درد، بخشی از زندگیه...

بخشی از کتاب/ آخرین انار دنیا

مشاور دبیر کل در امور شعر، ادبیات و محافل ادبی معرفی شد

شاعرانه/ هر کجا وقت خوشی رو دهد آنجاست بهشت

اجرای 350 پروژه زیباسازی شهری در قم

فریاد مرگ بر اسرائیل در راهپیمایی مردم قم

آزادی 261 مددجوی جرایم غیرعمد طی سال 1403 در قم

کسب مدال تاریخی شمشیربازی برای استان قم

طریق‌المهدی قم میعادگاه عاشقان کودکان غزه