عصر قم

آخرين مطالب

قوام حوزه علمیه قم بی‌تردید در سایه بارگاه حضرت معصومه(س) شگل گرفت اجتماعی

قوام حوزه علمیه قم بی‌تردید در سایه بارگاه حضرت معصومه(س) شگل گرفت
  بزرگنمايي:

عصر قم - به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه درس فقه خود که به مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها برگزار شد، به تبیین ابعاد معنوی این مناسبت پرداخته و جایگاه والای آن حضرت را در منظومه کرامت اهل‌بیت علیهم‌السلام مورد تاکید قرار دادند.
آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به مقام ممتاز حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها در میان زنان اهل‌بیت علیهم‌السلام گفت: همه زنان مانند هم و همه مردان در یک سطح نیستند و حضرت معصومه (س) بانویی است که دست‌کم سه امام معصوم نسبت به ایشان اظهار ارادت و کرامت کرده‌اند و وجود زیارت‌نامه از امام معصوم برای این بانوی بزرگوار، که در آن به نسبت‌های مختلف ایشان با ائمه اطهار علیهم‌السلام اشاره شده، نشان‌دهنده جایگاه والای معنوی ایشان است و بیان سلام بر دختر امام، خواهر امام و عمه امام، بیانگر تجلی سه‌گانه کرامت در وجود آن حضرت است.
وی با تاکید بر اثرگذاری جوار حرم حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها در پیشرفت‌های علمی و فقهی حوزه‌های علمیه افزود: قوام و برکت حوزه علمیه قم، بی‌تردید در سایه این بارگاه ملکوتی شکل گرفته است و بسیاری از آثار علمی و حرکت‌های فقهی از کنار مضجع نورانی ایشان آغاز شده و همچنان نیز تداوم دارد.
‌ وی با اشاره به توصیه علما درباره توسل به حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها تاکید کرد: این بارگاه، بارگاه رحمت و فضیلت است و علما همواره توصیه می‌کردند که اگر وارد قم شدید، نخستین توسل خود را به حضرت معصومه (س) داشته باشید و ایشان به مرتبه‌ای از قرب الهی دست یافته‌اند که سه امام معصوم در شأن ایشان سلام داده‌اند.
آیت‌الله جوادی آملی ادامه داد»: امیدواریم به برکت وجود حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، نظام اسلامی و حوزه‌های علمیه همچنان در مسیر نورانی اهل‌بیت علیهم‌السلام باقی بمانند و از الطاف ایشان بهره‌مند شوند.
وی با اشاره به شرایط دشوار کشور اظهار کرد: گرچه ایران درگیر مشکلات و مصیبت‌هایی است، اما پیوند عمیق مردم با اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام موجب تسکین این آلام می‌شود و این ارتباط نه تنها موجب آرامش بازماندگان و ارتقای مقام رفتگان می‌شود، بلکه برای کسانی که در بزرگداشت این مناسبت‌ها مشارکت دارند، منشأ هدایت و فیض معنوی است.
این مرجع تقلید با بیان اینکه شادی در مناسبت‌های اهل‌بیتی، شادمانی ولایی و نه صرفاً دنیوی است، افزود: این نوع شادمانی، دارای آثار باطنی و معنوی است که نصیب جامعه ولایی می‌شود و گرامی‌داشت میلاد حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها نیز از جمله این مناسبت‌هاست که آثار تربیتی و معرفتی عمیقی دارد.
آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به خاطره‌ای از دوران جوانی و تحصیل خود، گفت: در دوره‌ای که در تهران به درس خارج اشتغال داشتیم، از مرحوم آیت‌الله محمدتقی آملی درخواست کردیم که نوشته‌های علمی‌شان را برای یادگیری روش تقریرنویسی در اختیار ما قرار دهند و ایشان با بزرگواری پذیرفتند. نکته‌ای که در آن نوشته‌ها توجه مرا جلب کرد، این بود که در بالای تمام صفحات، جمله «بسم‌الله الرحمن الرحیم، یا صاحب‌الزمان ادرکنی» نگاشته شده بود؛ جمله‌ای که نشان از اتصال دائمی علما با اهل‌بیت و توسل به مقام ولایت دارد.
کد خبر 6450909

عصر قم

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/726348/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

یک حاجی ایرانی همچنان در زندان عربستان

سانحه رانندگی جان 2 تن از کارکنان برق منطقه‌ای را حین مأموریت گرفت

قتل مرد 45 ساله به خاطر اختلافات شخصی؛ قاتل فراری دستگیر شد

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

مورینیو؛ باخت 1-0 به بارسا شیرین‌ترین باخت عمرم بود

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

سلامت ریه‌ت رو تست کن

این داروی گیاهی خواص ضد سرطان دارد

عراقچی همتای الجزایری را از روند گفت‌وگوها با آمریکا مطلع کرد

فرار دسته جمعی صهیونیست‌ها برای هیچ!

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

دو خط کتاب/ ملت عشق

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

نجات معجزه آسای یک کارگر در حادثه انفجار بندر شهید رجایی

تصاویری از طوفان امشب تهران در فاز 8 پردیس

آمار دانش‌آموزان مهاجر در کلاس‌های درس کشور اعلام شد

آواربرداری در بندر شهید رجایی در مراحل پایانی

سهم خودروهای شخصی از سفرهای شهری

رونمایی از 5 قلم داروی ایرانی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور

5 دانش‌آموز ارومیه‌ای تحت مداوا هستند؛ ترخیص 4 دانش‌آموز

گل اول الاهلی به الهلال توسط فیرمینو

گل دوم الاهلی به الهلال توسط ایوان تونی

گل اول الهلال به الاهلی توسط سالم الدوساری

فجرسپاسی، یک امتیاز تا جشن صعود به لیگ برتر

مذاکرات مخفی؛ دکو ستاره لاماسیا را برمی‌گرداند

ضد رئال نیستم ولی از آنها بدم می‌آید!

جوادی:برای بازی ایران و کره شمالی، همه زیرساخت‌های لازم، آماده است

صادقی: هنوز شانس داریم و تا آخرین لحظه برای صعود می‌جنگیم

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت به زوج لائوتارو-تورام

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

سه تا نباید مهم درباره زانو

راز سلامت کبد

تحریم‌های تازه آمریکا علیه برنامه موشکی ایران