عصر قم

آخرين مطالب

حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در اندیشه آیت‌الله خامنه‌ای؛ گامی در مسیر گفتمان جهانی عدالت گفتگو

حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در اندیشه آیت‌الله خامنه‌ای؛ گامی در مسیر گفتمان جهانی عدالت
  بزرگنمايي:

عصر قم - برنا - گروه سیاسی؛ نویسنده و تحلیلگر کانادایی، با تأکید بر نقش اسلام در مقابله با امپریالیسم، برگزاری همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله خامنه‌ای» را فرصتی برای شفاف‌سازی مفهوم حقیقی حقوق بشر دانست. وی معتقد است که این همایش می‌تواند در برابر هجمه‌های تبلیغاتی غرب علیه اسلام و ایران بایستد و روایت غربی از حقوق بشر را به چالش بکشد.
اریک والبرگ، نویسنده و تحلیلگر کانادایی، در پاسخ به این پرسش که همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله خامنه‌ای» چه تأثیری بر گفتمان جهانی حقوق بشر خواهد داشت، اظهار داشت: اسلام، برخلاف نگاه فردگرایانه غرب، انسان را عضوی از جامعه و دین می‌داند. برگزاری چنین همایشی، ضرورت مقابله با سیل تبلیغات نادرست علیه ایران و اسلام را بیش از پیش نمایان می‌کند.
وی افزود: از زمان حملات 11 سپتامبر، ایالات متحده و متحدانش در غرب جنگی دائمی علیه اسلام به راه انداخته‌اند، زیرا اسلام را تنها نیرویی می‌دانند که می‌تواند در برابر امپریالیسم ایستادگی کند. به اعتقاد او، این همایش باید نشان دهد که اسلام چگونه به مسئله حقوق بشر می‌پردازد و چگونه از انسان‌زدایی ناشی از سرمایه‌داری و امپریالیسم جلوگیری می‌کند.
والبرگ همچنین به سخنان آیت‌الله خامنه‌ای درباره حقوق بشر آمریکایی اشاره کرد و گفت: ادعای پایبندی آمریکا به حقوق بشر در تضاد با اقدامات عملی این کشور، ازجمله زندان‌های مخفی، حملات به غیرنظامیان و اشغالگری‌های نظامی است. وی تاریخچه شکل‌گیری مفهوم حقوق بشر در غرب را بررسی کرده و آن را ابزاری برای نفوذ در کشورهای مستقل، ازجمله شوروی سابق، دانست.
این تحلیلگر کانادایی تأکید کرد: ایران، همچون شوروی، در برابر موج تبلیغات منفی غرب ایستادگی می‌کند و مفاهیم حقوق فردی را بر اساس آموزه‌های اسلامی تعریف می‌نماید. وی ضمن انتقاد از معیارهای دوگانه غرب در حوزه حقوق بشر، به تداوم اسلام‌هراسی، حملات به مسلمانان و تخریب مساجد در کشورهای غربی اشاره کرد و آن را نتیجه سیاست‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی علیه اسلام دانست.
وی در ادامه با بررسی جایگاه زن در اسلام، به سخنان امام خمینی (ره) درباره حقوق زنان اشاره کرد و بر تفاوت‌های طبیعی زن و مرد تأکید نمود. به گفته والبرگ، مفهوم حقوق بشر در نظام سرمایه‌داری دچار تحریف شده و امروزه به ابزاری برای حذف ارزش‌های سنتی و فروپاشی بنیان خانواده تبدیل شده است.
والبرگ خاطرنشان کرد: تنها اسلام، با ارائه تعریف روشنی از روابط زن و مرد و حفظ کرامت انسانی، می‌تواند جامعه‌ای سالم و عادلانه بنا کند. وی بر ضرورت بازخوانی مفاهیم حقوق بشر از منظر اسلامی تأکید کرد و این همایش را فرصتی برای تصحیح نگاه جهانی به این مقوله دانست.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/701411/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعریف جالب پپ از خرید جدید؛ مینی رودری!

تصاویر/مراسم بزرگداشت آیت‌الله «آخوند ملاعلی معصومی» در همدان

سالیبا: میکل مرینو بهترین مهاجم جهان است!

بنزما: قول نمی‌دهم ولی باید الهلال را شکست دهیم

درگذشت مردی که طارمی را به پورتو برد

استاندار قم: جشن باشکوه نیمه شعبان ارادت مردم به آرمان‌های والای مهدوی را به جهانیان نشان داد

آیت الله خامنه‌ای دستور «عدم مذاکره با آمریکا» به پزشکیان نداده است/ ایران اقدامات کلیدی برای ساخت سلاح هسته‌ای انجام نمی‌دهد

آیت الله نیری همدانی درگذشت + جزئیات تشییع و تدفین

نماینده قم در گفت و گو با تابناک مطرح کرد: چرا نمی گذارند سهمیه پزشکی افزایش یابد؟

فراخوان دومین دوره استانی رویداد «تک گویی عاشورایی 73» در قم اعلام شد

سیمئونه: بازیکنانم امشب گلادیاتور بودند

زمان جدید قطعی برق قم فردا یکشنبه 28 بهمن 1403 + جدول خاموشی برق قم یکشنبه بیست و هشتم بهمن ماه 1403

پلیس: در سال 1401 کیوسک انتظامی در اطراف کوی دانشگاه به درخواست دانشگاه جمع‌ شد

قوه قضائیه: عوامل پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند و در حال بازجویی هستند

توصیه آیت‌الله مکارم شیرازی به طلاب

ازدواج 110 زوج جوان در حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س)

فرصت بزرگ صدرنشینی برای اینتر با توقف ناپولی!

امیدواری رئال؛ بلینگام محروم نمی‌شود!

کمپانی: اتفاقی نیست که 8 امتیاز از لورکوزن جلو هستیم!

آیت الله محمدی لائینی: علامه ذوالفنون، افتخار ملی و ذوب در ولایت بود

تصاویر/ نشست کارگروه اجرایی دومین همایش ملی علامه ذوالفنون آیت الله حسن زاده آملی

داستانک/ فقط خدا میدونه

داستانک/ دزدی نکن

به قبرستان گذر کردم صباحی

فریاد بی‌ صدای معلولان قم؛ وقتی خیابان‌ها بی‌ رحم می‌شوند

مشکلات 20 پهنه اکتشافی شناسایی شده در قم بررسی شد

اعلام برنامه قطعی برق برخی مناطق قم در روز یکشنبه

کمک 2.5 میلیاردی یک خیر برای آزادی دو محکوم به اعدام

هوشیاری مسافران، اتوبوس را از حادثه نجات داد

راز قتل در روز شکار، فاش شد

انتقاد از ضعف تولید اسباب‌ بازی خلاقانه در ایران

کاهش 58 درصدی آلودگی هوا با بهبود حمل و نقل عمومی

دستگیری عاملان تیراندازی و تهدید 2 مدیر پتروشیمی با سلاح سرد

زن و مرد متهم به جعل مهر و اسناد دولتی دستگیر شدند

آزمون «شایسته‌یابی‌ تامین اجتماعی» 22 فروردین 1404 برگزار می‌شود

روایت دانشجویان کوی دانشگاه تهران از تجمعات اخیر

مدیرکل بنیاد مازندران بر گفتمان با جامعه ایثارگری با نگاه حل مشکل تأکید کرد

سومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی ایثار برگزار شد

استفاده از ابزار هنری نقش مهمی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد

رکورد تاریخی ادرسون؛ گلسازترین دروازه‌بان لیگ‌ برتر

وقتی فرشته کریمی به خاطر سوار شدن در ماشین حمل مصدوم، خودش را به مصدومیت زد!

بلیت پرسپولیس - النصر تمام شد

ماجرای هدیه 10 هزار دلاری شیخ کویتی به فرشته کریمی!

آنچلوتی: بلینگام توهین نکرد، داور اشتباه متوجه شد

سوال کامران نجف‌زاده از فرشته کریمی: چه جوری باشه کنسله؟!

وقتی فرشته کریمی گل به ژاپن را قبل از بازی در رویا دیده بود!

تمام گل های ادینسون کاوانی در منچستریونایتد

مرور عملکرد کایل واکر در بازی میلان - اینتر

رئال در اروپا و لالیگا متفاوت است اما برد می‌خواهیم!

ماده معدنی که کمبود آن سبب تپش قلب می‌شود