نصف استقلال غایب در جام حذفی
ورزشی
بزرگنمايي:
عصر قم - فارس /استقلال شنبۀ هفتۀ بعد در جام حذفی به مصاف پیکان لیگ یکی خواهد رفت. ایندرحالیاست که آبیپوشان فهرست بلندبالایی از مصدومان و محرومان دارند.
استقلال که در این فصل لیگ اغلب در رتبههای دو رقمی جدول بوده، تنها امیدش به کسب جام حذفی است. آنها شنبه در این جام به مصاف پیکانی میروند که در مراحل قبل فولاد و استقلال خوزستان را حذف کرده.
بوژوویچ که همچنان صندلیاش روی نیمکت استقلال لرزان است، در این مسابقه سیلوا، حردانی و کوشکی را بهدلیل محرومیت و مهران احمدی، ایمان سلیمی، مهرداد محمدی و محمد حسین مرادمند را بهخاطر مصدومیت در اختیار ندارد.سرمربی صربستانی درحالیکه هنوز مشخص نیست شنبه هم سکان هدایت این تیم را برعهده داشته باشد، از مسئولان باشگاه خواسته بهجای یک روز، از دو روز قبل از مسابقه به اردو بروند.
بازار ![]()
استقلال با بوژوویچ 9 دیدار است که در همه رقابتها به پیروزی نرسیده و هواداران امیدوار هستند بازی با پیکان این طلسم را بشکند.
-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲:۳۵
-
۵ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/723959/